bertprijsuitreikingDordrecht is afgelopen vrijdag door de Stichting Nationale Onderwijsweek gekozen tot onderwijsstad van het schooljaar 2015-2016. De jury beschrijft Dordrecht als  een ‘innovatieve stad, die educatie een belangrijke rol geeft’. Het gaat dan bijvoorbeeld om de aansluiting van het Dordtse onderwijs op de arbeidsmarkt, met het Leerpark en de Duurzaamheidsfabriek. Ook opent het Nationaal Onderwijsmuseum op 9 juli zijn deuren in De Holland. Als onderwijsstad mag Dordrecht diverse belangrijke activiteiten organiseren, zoals de Nationale Onderwijsweek.

Uiteraard is onze fractie zeer opgetogen over deze prijs, die de kers op de taart is voor onze wethouder Bert van de Burgt. Zijn tomeloze inzet van de afgelopen jaren, gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs, heeft geresulteerd in deze prachtige benoeming en zorgt wederom voor positieve aandacht voor onze stad. Bekijk hier het item van RTV Dordrecht over de prijsuitreiking

 

Categorieën: Geen categorie