cdaHet CDA is een brede volkspartij van gewone mensen die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan onze samenleving. Je werkt voor je brood, behandelt een ander zoals je zelf behandeld wilt worden en je kijkt om naar je naasten. Met ruim 50.000 leden is het CDA de grootste politieke partij van Nederland.

Veel mensen willen graag een steentje bijdragen aan het welzijn van hun omgeving. Bijvoorbeeld door mantelzorger te worden, vrijwilligerswerk te doen of actief te worden in de gemeenteraad. De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zijn inmiddels weer in volle gang. Het CDA Dordrecht is daarom op zoek naar nieuw talent om mee te denken over de toekomst van Dordrecht én om mee te doen met de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Nog twijfelend en op zoek naar inspiratie? Op CDA.nl vertellen twaalf leden uit heel Nederland waarom zij lid zijn geworden van het CDA.

Interesse in de lokale politiek, maar nog nooit de stap gezet? Dan is dit het moment! Mail naar CDA@Dordrecht.nl voor een goede kop koffie en een gesprek over de mogelijkheden. Wat heb jij Dordt te bieden?

Categorieën: Geen categorie