Op zaterdag 4 maart komen ruim 50 CDA’ers campagnevoeren in het winkelcentrum van Dordrecht. De actie maakt deel uit van de provinciale bustour door Zuid-Holland, waarbij in totaal 16 afdelingen worden bezocht. Op 4 maart rijdt de bus langs Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Westland, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. In iedere gemeente wordt samen met het lokale CDA-team campagne gevoerd voor een beter Nederland. Dit in de vorm van een bloemetje of taart voor lokale winkeliers, vrijwilligers en mantelzorgers. CDA prominent Elco Brinkman zal deze blijk van waardering overhandigen.

Het CDA voert volop campagne met het oog op de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 15 maart. De Dordtse campagneleider Christiaan Merkuur is tevreden met de komst van de bus: ‘Het CDA voert ook in Dordrecht campagne voor een land dat we door willen geven. Onze waarden en normen, aandacht voor gezinnen, waardige zorg, veiligheid en de toekomst van onze kinderen. Zo wil het CDA bijvoorbeeld het leenstelsel van D66, VVD en GroenLinks terugdraaien. Het is een schande dat deze partijen de toekomst van onze kinderen blokkeren met een studieschuld van 30.000 euro. Samen met Elco Brinkman, de Dordtse fractie en 50 CDA’ers uit onze regio voeren we daarom ook op 4 maart campagne’.

Het campagneteam is tussen 10.45 en 11.30 uur te vinden rondom het Bagijnhof bij de Hema.

Categorieën: Geen categorie