Speeltuin Victorie is de grootste speeltuinvereniging van Dordrecht. Het CDA is trots op de vrijwilligers die er elke dag weer voor zorgen dat de kinderen veilig kunnen spelen, iets kunnen kopen in de kantine en het terrein onderhouden. Zij zetten zich in voor de samenleving en verdienen waardering. Toch staat ook Victorie voor een aantal uitdagingen. Zo draagt de gemeente bijvoorbeeld minder geld bij aan de exploitatie van Victorie, omdat de vrijwilligers met veel zuinigheid en inzet een sluitende begroting hebben. Het heeft toch iets vreemds dat de gemeente deze inzet ´beloont´ met een korting. Het belangrijkste probleem van Victorie, net als iedere andere speeltuin, blijft echter de zoektocht naar vrijwilligers. Daarom ga ik binnenkort aan de slag met de verantwoordelijk wethouder om te kijken wat er mogelijk is. In de tussentijd geïnteresseerd om speeltuin Victorie mede mogelijk te blijven maken? Mail dan naar post@speeltuinvictorie.nl