Dordrecht heeft een tekort een goede, betaalbare gezinswoningen. Er is weinig aanbod voor jonge gezinnen niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. Terwijl het juist goed is voor onze stad om gezinnen te behouden.  Zonder kinderen geen toekomst en zonder koopkracht geen wijkvoorzieningen. Als familiepartij vinden wij het  heel belangrijk om dit probleem aan te pakken. Daarom pleit het CDA voortdurend voor het bouwen van meer betaalbare koopwoningen voor (jonge) gezinnen.  Een eerste stap wordt nu realiteit: er worden momenteel nieuwe gezinswoningen gebouwd op het Leerpark. Hiermee maken we tegelijkertijd ook werk van het opknappen van dit gebied. En ontstaat er ruimte om een campus te ontwikkelen op het Leerpark, wat goed is voor de bereikbaarheid (mogelijkheid van een station op het Leerpark, ook goed voor bijvoorbeeld het ziekenhuis), het onderwijs in onze stad en de levendigheid. Ook interesse? Kijk dan op nieuwlandvanvalk.nl

Categorieën: Reeland