De bewonersvereniging in Krispijn organiseert geregeld bijeenkomsten om na te denken over de toekomst van het Movado-terrein. Nu zijn het nog sportvelden, maar dit stuk grond krijgt een andere bestemming. Als CDA vinden we het belangrijk dat de omwonenden en belanghebbenden de mogelijkheid hebben mee te denken. Door jong en oud in de wijk te betrekken, ontstaat een gevarieerd beeld. Zo willen jongeren graag de mogelijkheid behouden om te sporten, zien gezinnen graag een wat meer groene inrichting en vragen ouderen aandacht voor de veiligheid. Wat het CDA betreft worden er duidelijke afspraken gemaakt om in ieder geval zeker de veiligheid te blijven garanderen. Zodra de plannen volledig zijn uitgewerkt, zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de lange termijn.

Categorie├źn: Geen categorie