Deze week is Peter Heijkoop verkozen tot lijsttrekker van het CDA Dordrecht. Heijkoop is momenteel wethouder Arbeidsmarkt & Onderwijs en heeft de ambitie om zich ook de komende jaren in te zetten voor Dordt. De leden van het Dordtse CDA hebben hem daarop unaniem benoemd tot lijsttrekker.

Heijkoop: ‘ik kijk uit naar een mooie, duidelijke campagne. Het CDA zoekt altijd de verbinding, maar het moet voor mensen ook helder zijn waar je als partij echt de prioriteiten legt. Dordtenaren mogen van het lokale CDA verwachten dat wij gaan voor de veiligheid op straat, gelijke kansen voor alle kinderen, de zekerheid van de beste zorg, waarden en traditie en meer te besteden in de gezinsportemonnee’. Voormalig Officier van Justitie en nu CDA Tweede Kamerlid (Veiligheid) sprak direct zijn steun uit: ‘Peter Heijkoop heeft in de afgelopen jaren laten zien dat hij altijd benaderbaar is en opkomt voor gewone mensen en dagelijkse zorgen. Dat is precies wat er nodig is om nieuwe zekerheden te bieden in een onzekere wereld. Met een stem op Peter maak je het verschil’

De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op 21 maart 2018. In de komende maanden zullen ook het verkiezingsprogramma en kandidatenlijst worden vastgesteld. Nieuwsgierig geworden of al enthousiast om ook een steentje bij te dragen aan de campagne? Mail dan naar christiaanmerkuur@hotmail.com

 

Categorieën: Geen categorie