Bij deze willen wij alle kiezers bedanken die op 21 maart hun stem toevertrouwd hebben aan het CDA. Wij zijn er blij mee dat maar liefst 4821 Dordtenaren voor ons hebben gekozen. Dat is 10,1% van de kiezers en maar liefst 191 kiezers meer (+ 4%) dan in 2014. Door dit mooie resultaat behouden wij onze 4 zetels ruimschoots en zijn wij de derde partij van Dordrecht geworden. 

Er zijn veel voorkeurstemmen op de top 5 van onze lijst uitgebracht, wat een teken is van brede steun voor onze nieuwe raadsfractie. De nieuwe CDA raadsfractie gaat dan ook met groot enthousiasme uit de startblokken om het getoonde vertrouwen waar te maken en verder te versterken.

Nu gaan wij aan de slag om zoveel mogelijk van onze speerpunten te verzilveren in een aansprekend coalitieakkoord. Papier is geduldig. Daarna moet de daad bij het woord gevoegd worden. Onze inzet is dat het CDA weer deel gaat uit maken van het nieuwe college van burgemeester en wethouders. Via raadsfractie en wethouder zullen wij in verbinding met u en de andere partijen schouder aan schouder werken aan het daadwerkelijk waarmaken van onze idealen. Nogmaals dank voor uw steun en blijf ons volgen, bijvoorbeeld als volger van CDA Dordrecht op facebook.

Categorieën: Nieuws