Skip to content

De familie is ons fundament – Behoud het leerlingenvervoer

Door CDA Dordrecht - 15 februari 2014 - Dubbeldam, Nieuws

ammanschoolSommige kinderen in het speciaal onderwijs kunnen niet zelf veilig naar school lopen of fietsen. Bijvoorbeeld omdat ze hoorproblemen hebben of een vorm van autisme. Ook Dordrecht heeft zo’n school, de Ammanschool in Dubbeldam. Voor deze kinderen is er daarom een busje geregeld. Het busje haalt de kinderen ’s ochtends veilig op brengt ze ’s middags ook weer veilig thuis.

Afgelopen jaar heeft de gemeente behoorlijk moeten bezuinigen. Samen met de ouders van de Ammanschool heeft het CDA daarom een praktijkoplossing bedacht waarmee we het leerlingenvervoer in stand houden en tegelijkertijd toch de kosten verminderen. Daarmee is de rek er echter wel uit. Nieuwe bezuinigingen zijn niet mogelijk zonder gezinnen in de problemen te brengen. Daarom trekt het CDA hier een grens: geen nieuwe bezuinigingen op het leerlingenvervoer

Gerelateerde berichten

Wellicht zijn onderstaande berichten ook interessant.

There are no related posts on this entry.